سفارش تبلیغ
صبا ویژن
آن را که نزدیک واگذارد ، یارى دور را به دست آرد . [نهج البلاغه]

پاورپونت طراحی خانه های مسکونی تحت فایل ورد (word)

ارسال‌کننده : علی در : 95/5/31 4:10 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

  پاورپونت طراحی خانه های مسکونی تحت فایل ورد (word) دارای 28 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پاورپونت طراحی خانه های مسکونی تحت فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است


لطفا به نکات زیر در هنگام خرید

دانلود پاورپونت طراحی خانه های مسکونی تحت فایل ورد (word)

توجه فرمایید.

1-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه 

دانلود پاورپونت طراحی خانه های مسکونی تحت فایل ورد (word)

قرار داده شده است

 

2-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید

3-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی 12 ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد

4-در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد

5-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است


بخشی از متن پاورپونت طراحی خانه های مسکونی تحت فایل ورد (word) :

اسلاید 1 :

طراحی خانه های مسکونی از اهمیت بسیاری برخوردار است و چنانچه این طراحی مناسب نباشد، آسایش ساکنین آن کامل نخواهد بود. از آنجایی که ما بیشتر وقت خود را درخانه سپری می کنیم لازم است طراحی خانه مسکونی بر اساس احتیاجات آن خانواده ای که میخواهد در آنجا زندگی کند، صورت پذیرد و نه تنها پلان خانه باید زیبا باشد بلکه زیبایی نمای ساختمان نیز باید مورد توجه قرار گیرد. بهتر است طراحی ساختمان بر اساس مبلمان مورد نظر برای آن صورت گیرد.

اسلاید 2 :

شکل کلی خانه های مسکونی

  • ساختمان مسکونی ممکن است به صورت یک طبقه ویلایی، آپارتمانی ویا ویلایی دوبلکس باشد که دراین ساختمان ها سالن، نهار خاوری و آشپزخانه در طبقه همکف و در طبقه دوم قرار دارد. بعضی از ساختمان ها به صورت سه طبقه طراحی میشود که در طبقه همکف سالن و نهار خوری و آشپزخانه و اتاق مهمان و در طبقه دوم اتاق خواب ها و طبقه سوم اتاق بازی بچه ها در نظر گرفته میشود.
  • ساختمان مسکونی ممکن است در یک مجموعه طراحی شود
  • ارتباط درساختمان های مسکونی: بهتر است سالن و نهارخوری به شکل ال بوده و درهم ادغام شود و آشپزخانه نیز مجاور سالن نهارخوری قرار گیرد. اتاق خواب ها و حمام باید در یک هال جداگانه ای در نظر گرفته شود.

اسلاید 3 :

1- طراحی اتاق خواب ها

  • بهترین نور برای اتاق خواب ها نور جنوب یا مشرق است. اتاق والدین باید بزرگتر از سایر اتاق خواب ها باشد. در اتاق خواب والدین باید محل خواب، رختکن، میز توالت و میز مطالعه در نظر گرفته شود. در صورتی که فضای کافی داشته باشیم میتوانیم اتاق کوچکی برای رختکن در نظر بگیریم. اتاق خواب فرزندان ممکن است یک نفره و یا دو نفره باشد و مساحت این اتاق ها بستگی به وسایلی که در آن قرار می گیرد، خواهد داشت.

اسلاید 4 :

انبار

  • جدا از اتاق های زیرزمین و زیر شیروانیی، باید حداقل یک اتاق انبار 1 متر مربع و یا بیشتر با عرض حداقل 75 سانتیمتر و تهویه خوب دریک خانه در نظرگرفت. برای اقامتگاه های بزرگ، حداقل 2% از مساحت زندگی باید در فضای خانه به عنوان فضای انبار کردن در نظر گرفته شود مثل: فضایی که برای انبار کردن مواد و وسایل تمیز کننده، ابزار، میز اتو، سبد و کیسه خرید، چمدان ها، پلکان ها و غیره مورد نیاز است. درها باید به سمت بیرون باز شوند تا فضای بزرگتری را به وجود بیاورند. چراغ هایی نیز باید برای روشنایی در نظر گرفت تا به وسیله یک کلید که با باز و بسته شدن در کار میکند، روشن و خاموش شوند یک محل برای نصب قفسه ها در نزدیکی آشپزخانه باید وجود داشته باشد.

اسلاید 5 :

چیدن وسایل در آشپزخانه

  • تهیه غذا متضمن مراحلی است که با از پاکت بیرون آوردن مواد اولیه شروع میشود و سپس با ذخیره سازی، شستن، پخت و بالاخره چیدن ظروف در قفسه ها خاتمه می یابد. چنانچه توالی کار به خوبی رعایت گردد و محل بخش های مربوطه به درستی تعیین شود، در حجم فعالیت های اضافی کاهش یافته، خستگی ناشی از کار به حداقل میرسد.
  • آشپزخانه از سه مرکز اصلی تشکیل شده و ترتیب توالی آنها از این قرار است: اول، مرکز ذخیره مواد، دوم مرکز شستشو و سوم مرکز پخت و پز.
  • مرکز اول شامل یخچال، فریزر و قفسه ها، مرکز دوم، مشتمل بر لگن ظرفشویی، ماشین ظرفشویی، ماشین رختشویی، ظروف زباله و پیشخوان و مرکز سوم شامل اجاق خوراک پزی، فر، هواکش و پیشخوان است. سه مرکز یاد شده مثلثی به وجود می آورند به نام مثلث کار که اهم فعالیت های آشپزی در آن صورت می پذیرد.

اسلاید 6 :

  • رعایت ترتیب فوق ضروری است اما گاه عوامل دیگری در آرایش آشپزخانه دخالت میکنند که ممکن است توالی سه مرکز را به هم بزنند. به عنوان نمونه، لگن ظرفشویی ناچار باید مجاور شیر آب ولوله فاضلاب قرار گیرد.
  • ضرورت تعبیه مرکز شستشو کنار پنجره، به خاطر مدت زمانی که کدبانو در آنجا صرف وقت میکند نیز از دیگر عوامل تعیین کننده محل آن است. به همین ترتیب اجاق خوراک پزی نمیتواند در گوشه های آشپزخانه یا کنار پنجره قرار گیرد.
  • در زوایا، به خاطر تنگی محل، استفاده از اجاق مشکل ودر مجاورت پنجره، به واسطه احتمال وزش باد و خاموش شدن شمع اجاق، استقرار آن خطرناک است. اجاق باید زیر هواکش قرار داشته باشد تا دود و بوی غذا به سرعت از محیط داخلی خارج گردد. نظر به اندازه بلند یخچال، ابتدا یا انتهای ردیف قفسه ها، مکان مناسبی برای آن است. در چنین محل هایی ارتفاع یخچال و یا فریزر، نظم پیشخوان را به هم نمیزند. با در نظر گرفتن کلیه عوامل و توجه به وسعت و ابعاد آشپزخانه، مثلث کار را میتوان به چهار شکل تشکیل داد:

اسلاید 7 :

الف) آرایش نیم دایره

  • نیم دایره نوعی آرایش وسایل آشپزخانه است که در آن مراکز اصلی به طور پیوسته در اطراف سه دیوار مجاور قرار می گیرند. به طوری که کدبانو میتواند با ایستادن در وسط نیم دایره، فاصله ای مساوی با بخش های مختلف آشپزخانه داشته با شد. شکل نیم دایره مطلوب ترین نوع آرایش است زیرا:

اسلاید 8 :

  • 1- هیچگونه عبور اتفاقی از میان مثلث کار صورت نمی گیرد.
  • 2-کوتاه ترین فاصله بین مراکز اصلی وجود دارد.
  • 3-شکل پیشخوان پیوسته میباشد.
  • شکل نیم دایره در آشپزخانه هایی قابل اجراست که وسعت کافی دارند و ورود به آشپزخانه منحصراً از یک جهت صورت نمی گیرد. طرح دیگری به نام نیم دایره شکسته میتوان تشکیل داد که بعضی از مزایای نیم دایره پیوسته را ندارد. در زیر شکل آرایش «نیم داریره » و آرایش شکسته بخوبی نشان داده شده است:

اسلاید 9 :

ب)آرایش شکسته

  • چیدن وسایل آشپزخانه در حاشیه دو دیوار مجاور، تشکیل آرایش شکسته میدهد. در این طریق، جریان کار از یک انتها شروع میشود و به انتهای دیگر ختم میگردد. از مزایای این طرح، جمع بودن تشکیلات، در یک گوشه و آزاد بودن قسمتی از فضا برای صرف غذا است. عیب آن طولانی بودن فاصله یک انتها تا انتهای دیگر میباشد.

اسلاید 10 :

ج) آرایش خطی

  • قرار گرفتن وسایل آشپزخانه در کنار یک دیوار را آرایش خطی گویند. در این روش، وسایل در یک امتداد قرار می گیرند و مراکز کار نیز به عوض مثلث، به شکل خط پیوسته دنبال هم واقع میشوند. شکل خطی در آشپزخانه هایی پیاده میشود که بسیار باریک هستند و با چیدن وسایل در یک طرف، فضا برای وسایل اضافی باقی نمی ماند. تنها مزیت آن جمع و جور بودن آشپزخانه و مراکز کار است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


کلمات کلیدی :